OXO Avocadosnijder Groen

De groene OXO Avocadosnijder snijdt jouw avocado’s in tweeën, verwijdert efficient de pit en schept de avocado in mooie repen uit de schil. Het is een handige keukenhulp om jouw kleintje op een veilige manier een gezonde vruchtgroente te geven.

 9,95

Op voorraad

Zet op mijn verlanglijstje We zetten hem op jouw verlanglijst Staat op je verlanglijst

Avocadosnijder Groen

De groene OXO Avocadosnijder 3-in-1 snijdt jouw avocado’s in tweeën, verwijdert efficient de pit en schept de avocado in mooie repen uit de schil. Met deze handige en veilige keukenhulp wordt het eten van avocado’s nog leuker en makkelijker.

Handige Avocadosnijder

De groene OXO Avocadosnijder is erg handig om snel en volledig een avocado te snijden. Je snijdt, ontpit en schept de avocado in één soepele beweging uit de schil. Zo werkt het:

1. Snijden van de avocado

Het kunststof snijblad snijdt moeiteloos door de avocado, terwijl het blad niet scherp aanvoelt. Daarmee is deze avocadosnijder erg veilig in gebruik.

2. Ontpitten van de avocado

In één simpele draaibeweging verwijder je de avocadopit. De pit klikt vast in de Avocadosnijder, zodat je hem er gemakkelijk uit kunt halen.

3. Scheppen van de avocado

Met de avocadoschep schep je in één beweging de avocado uit de schil. En alsof dat nog niet genoeg is, snij je direct de avocado in prachtige hapklare repen.

Comfortabel anti-sliphandvat

De OXO Avocadosnijder is uitgerust met een comfortabel anti-sliphandvat. Zelfs als hij nat is, ligt hij stevig en comfortabel in de hand.

Gewicht 82 g
Afmetingen 19.5 × 5.8 × 2.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Avocadosnijder Groen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *